MONTANA PIZZERIA

MONTANA PIZZERIA Pizzeria - Grillroom - Steakhouse

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2315 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Montana Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 19:45 Had om 2 uur besteld. Aangegeven 5 uur bezorging en bezorging kwam om kwart over 5. Eten was ook prima. Voor herhaling vatbaar.
14 mei 2022 om 19:35 Pizza was vet. In plaats van extra mozzarella zat er paprika op de pizza. De dönerrol was redelijk. Alleen geen saus erbij. 5 minuten voor bezorging gebeld dat ik nog extra moest betalen. Terwijl ik al bezorgkosten betaald had. NOOIT MEER!
13 mei 2022 om 19:12 om 17:10 besteld en 17:40 was het er al. Het eten was warm en lekker.
11 mei 2022 om 20:34 Slechte kapsalon
10 mei 2022 om 21:55 eten prima, maar jammer dat het altijd zo lang duurt!!
8 mei 2022 om 14:25 Lekker eten en snelle bezorging
7 mei 2022 om 1:05 Er mag meer pittigheid in kwa kruiden en iets minder groenten .
6 mei 2022 om 19:05 Goed
5 mei 2022 om 7:08 Om 17.50 besteld, om 18.15 stonden ze voor de deur. Pizza viel tegen in vergelijking met vorige keren. Beleg is ruim voldoende maar de rand was hard, als je er een vork in zette schoot het deeg alle kanten op. Niet wat ik gewend ben.
1 mei 2022 om 20:31 Eten was niet warm. Gevraagd om een kapsalon zonder sla, wordt gebracht met sla. Gevraagd om extra knoflooksaus, niet geleverd
1 mei 2022 om 12:34 Lekker gegeten
30 apr 2022 om 21:48 Lekker eten, precies op tijd bezorgd.