MONTANA PIZZERIA

MONTANA PIZZERIA Pizzeria - Grillroom - Steakhouse

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1694 beoordelingen
25 nov 2020 om 22:18 Was weer heerlijk
25 nov 2020 om 20:05 Eerst kwam het eten 40 minuten te laat. Vervolgens wilt mijn zoontje gaan eten, is de patat helemaal slap en verlept door gesloten zak en de kipnuggets nat en plakkerig. Stuur je een mail voor een oplossing, krijg je geen reactie....
9 nov 2020 om 15:04 Het eten was koud en de patat was erg slecht. En de donut was echt oud was echt niet lekker doe hier wat aan. Ik bestel alleen nog in middenmeer! Die blijft de beste!!
9 nov 2020 om 1:20 Was heer lkkr
8 nov 2020 om 20:06 Ondanks dat ons eten er redelijk snel na bestellen was (60 minuten) was alles koud. Niet lauw maar echt koud. Tevens was de vis niet gaar en moesten we het weggooien... Klacht ingediend maar hier nog geen reactie op gehad..
6 nov 2020 om 23:29 Was weer lekker
5 nov 2020 om 21:30 Bezorgen in de app 50 min maar in werkelijkheid ruim 2 uur.. notitie voor bezorging was niet gelezen, eten was op de verkeerde locatie in het gebouw bezorgd. App heeft 3 kwartier op “de bezorger belt zo aan” gestaan. Pizza was gelukkig top!!
4 nov 2020 om 19:08 De extra olijven moest je zoeken
1 nov 2020 om 20:17 Super
1 nov 2020 om 12:12 Was heel snel alleen de turkse pizza viel uitelkaar maar was wel heel lekker
1 nov 2020 om 7:46 Erg snel dit keer, heel fijn! En eten gewoon goed
1 nov 2020 om 0:09 Eten duurde erg lang, te lang eigenlijk met smoes dat het heel druk was terwijl dat niet echt mogelijk is. Het eten is verder wel lekker en warm. Kwam ook nog onverwacht bezorgkosten bij vind eigenlijk ook echt niet kunnen heb daar al voor betaald en dan